Glamanic

Pressmeddelande från Glamanic Group AB:

Nu släpps appen Glamanic – Ett positivt alternativ till tidsödande sociala medier. Gjort för fans av beauty.

STOCKHOLM, SVERIGE – 6 DECEMBER 2023: I en värld där sociala medier ofta blir en källa till negativitet och tidsödsel, introducerar vi Glamanic – en app som endast fokuserar på beauty. Glamanic är en dedikerad plattform för att utforska din passion för beauty- produkter, utan distraktioner. Glamanic är utformat för att ge beauty-älskare allt de behöver – från tutorials till video-recensioner av produkter och prisjämförelser av beauty produkter via Klarna Pricerunner. Nu tillgänglig i en första version i Sverige för iOS på App Store och Android på Google Play.

Varför Glamanic?

Glamanic fyller ett tomrum i marknaden med en dedikerad plattform för beauty-intresserade. Glamanic är ett community som enbart handlar om skönhet. Här kan du känna dig trygg att utforska, lära och dela utan rädsla för negativa kommentarer eller irrelevant innehåll.
“Vi skapade Glamanic för att vara en kontrast till de tidsödande sociala medierna. Här kan du faktiskt lära dig något värdefullt om skönhet och hitta rätt produkter för dig, till det lägsta priset.”
säger Frida Fock, VD för Glamanic Group.

...

Vad erbjuder Glamanic?

  • Inspireras av de bästa beauty-tipsen tutorialsen gjorda av andra beauty-intresserade.
  • Skapa och dela dina egna video-recensioner.
  • Jämför priser på beauty produkter med hjälp av Klarna Pricerunner.
  • Hitta likasinnade och dela dina bästa tips.

...

“Jag har letat efter en plats där jag kan fokusera på det jag älskar – beauty. Med Glamanic, behöver jag inte bläddra förbi irrelevant eller negativt innehåll. Det är en fristad, och jag sparar både tid och pengar!”
säger Fredrica Birger, en användare av Glamanic-appen.

...

Ladda ned Glamanic

iOS på Appstore eller Android på Google Play.

Kontakta oss

info@glamanic.com eller för pressförfrågningar frida@glamanic.com.

Ladda ned pressbild och logotyper

Glamanic är en app med fokus på skönhet och beauty. Skapad för att erbjuda en positiv och engagerande upplevelse i den ofta överväldigande världen av sociala medier, är Glamanic en dedikerad plattform för beauty-fans. Appen erbjuder allt från tutorials till video-recensioner och prisjämförelser av beautyprodukter, med integration av Klarna Pricerunner för bästa möjliga erbjudanden. Nu tillgänglig i Sverige för iOS på App Store och Android på Google Play, Glamanic är den ultimata destinationen för alla som vill utforska och fira skönhet utan distraktioner.

← Back